Popularni postovi bloga POLOMAC MP

петак, 4. новембар 2011.

JELENA ABBOU-INTERVJU SA MIŠKO POLOMAC


Jelena Abbou intervju sa Miško Polomac 

 Huhh,čoveče prošlo je vreme,pamtim kada si počinjala da treniraš sa nama u gradu.Nisi ni tada htela da radiš obične "ženske"treninge već si zapinjala muški.Vreme prolazi,a ti izgledaš sve bolje,u čemu je tajna 

Ughh J, jeste dosta vremena je prošlo. Miško kao što sam znaš, nema tu neke velike tajne,naporan rad i dobra ishrana. I naravno kroz godine treninga,ishrane,naći tu "formulu" šta radi za tebe!

Ove godine iza tebe je fantastična takmičarska sezona,ali izdvojiću fenomenalan uspeh i 9-to mesto na ms.Olimpia,pri čemu si iza sebe ostavila velika imena svetskog fitnessa poput Larisse Rais,i evo nedavno 2.mesto na Houston pro kakav je to osećaj?

2011 je sjajna sezona za mene,duga sezona. Počela sam godinu u bikini sa Arnold Classic onda NY pro, Europa in Connecticut i evo konačno Olympia i Houston Pro sa kojim sam se kvalifikovala za ms. Olympia 2012. Presrećna sam sa plasmanom i kako moje telo izgleda. Ali tu ima još dosta da se radi do sledeće Olympie J


Koliko su ti trajale pripreme za ove uspehe i da li si nešto menjala u svom režimu postizanja forme? 

Otprilike godinu dana jako ozbiljne off i on sezone.Prvo takmičenje je počelo u martu, sa malim odmorima izmedju. Obično mi treba 8-10 nedelja do se spremim za takmičenje.
Za zadnja tri takmičenja promenila sam trening. Prestala sam da radim stomak, samo pomalo, ne radim grudi uopšte i samo malo biceps i triceps. Glavna koncentracija je bila usmerena na noge i leđa .


Jecka,kako ti inače treniraš,koliko u gymu,koliko i koji kardio? 

U priprema pre takmičenja 6 dana treniram, i imam 7 dana kardio. Kardio zavisi koliko sam daleko od takmičenja i kako izgledam. Obično počnem sa 30 min i idem do 40 (dva puta dnevno, ali to je veoma retko) kad se ne takmičim jos uvek je 6 dana trening u gymu, ali kardio smanjujem na  5 puta.Lepota nije prelazna ,ali koji bi bio tvoj savet kako napraviti potrebnu simetriju mišićnih partija kako bi se prvenstveno izrazio lep izgled tela? 

Sve je u simetriji! To je bio moj najveći problem do sada,da moj torzo i donji deo tela,nisu bili u skladu. Uvek sam bila jako čista,definisana u gornjem delu tela,ali noge nisu dovoljno pratile tu formu ,no konačno sam napravila napravila taj sklad.


Dok si bila ovde bio sam svedok koliko si bila "stroga"u ishrani,uvek disciplinovana,ali si bila limitirana sa izborom hrane u odnosu na ponudu koju sada imaš tamo u USA.Koliko ti to olakšava tvoju dijetu? Kako se hraniš sada i koje količine nutrijenata konzumiraš? 

U pravu si, ja sam uvek jela dobro i čisto,ili sam pokušavala što sam najbolje mogla.
Ponuda je ovde odlična, sve što mi treba mogu da nađem preko cele godine,povrće npr,ogroman izbor.
Uzimam dnevno obicno oko 1600-2000 caloria.
Najcešće što konzumiram je……..
 Protein: bela ćuretina, bela piletina, belanca, riba, ponekad crveno čisto meso, whey……
Ugljeni hidrati: ovas i slatki krompir (sweet potato) i kada sam na low-carb diet onda zeleno povrće…
Masti: badem, butter od badema, kikirikija, maslinovo ulje, ulje od kokosa…..
Kad sam na dijeti uglavnom sam na low carb,ali jednom nedeljno  imam cheat obrok ,nešto kao sushi.
U zavisnosti od toga kako izgledam i šta treniram zavisi i koliko hidrata uzimam..Šta redovno koristiš od suplementacije? 

Zadnjih par godina dosta koristim Biotest. Probala sam svaki protein na marketu i njihov ima najbolji ukus i proizvodi su dosta kvalitetni. Pored proten shake koristim termogenics, Hot rox i oxy elite. Omega oils, so FA3 i Flame out, BCAA, Glucosamine, Multi vitamin, calcioum. I kad nisam blizu takmičenja onda Anaconda- http://www.biotest.co.uk/Supplements/Anaconda#furtherinformation ili MAG 10- http://www.biotest.co.uk/Mag-10
                         
Dal' ti ponekad nedostaje nešto odavde? 

Osim porodice ništa više.


Imaš li neku poruku za domaće fanove? 

Work hard never give us on your dreams! Click na linkove-

JELENA ABBOU-FACEBOOK0 коментара:

Постави коментар