Popularni postovi bloga POLOMAC MP

четвртак, 14. март 2013.

Miloš Mlinarević intervju sa Miško Polomac


Miloš Mlinarević intervju sa Miško Polomac
                             photo by Marko CvetkovicBilderi koji te inspirišu-Oduvek Miloš Šarčev!

Šta je tvoja lična inspiracija bavljenja bodi bildingom-Moj nepresušni izvor inspiracije je jedna davno stvorena vizija koja vremenom egzistira pri tom oblikujući stil i način života.

Mišićna partija koju najradije treniraš-Volim da treniram sve mišićne partije jednako ,ali ako bih morao da izdvojim jednu, onda bi to bile grudi.

Favorit vežba-Deadlift.


Ono što najmanje voliš raditi u gymu-Slušati priče onih kojih su došli da pričaju u gym-u.

Koliko puta sedmično treniraš-U zavisnosti od perioda, ali nikada ispod pet puta nedeljno.

Koliko puta radiš partiju mišića u sedmici-To takođe zavisi od perioda treninga…

Radiš li kardio,koliko i koji-Naravno, hodanje po traci ( nekada i dva puta dnevno) rad na džaku,sparing.


Omiljena hrana za masu-Biftek od konjskog mesa.

Najdraža hrana u pripremama-Pileće belo meso.

Koliko proteina i u.hidrata unosiš tokom dana u vansezoni,a koliko u pripremama-U procesu mase jedan obrok se sastoji od 70-150gr ugljenih hidrata, 7-15gr prostih u.h., 20-40gr proteina.U procesu definicije jedan obrok se sastoji od 20gr složenih u.h., 7 gr prostih u.h. i 40 gr proteina.

Suplementi koje preporucuješ-Whey isolate, Glutamin, BCAA.

Omiljeni sportista-Wladimir Klitschko.


Knjiga-Neke od meni posebno dragih knjiga kojima se često vraćam su knjige sabranih dela Petra Petrovića Njegoša i Vladike Nikolaja Velimirovića.

Film-Mnogo je sjajnih filmskih ostvarenja koja su ostavila jak utisak na mene…

Glumac i glumica-Micky Rourke , Monica Bellucci.

Muzika i muzičar-Različiti muzički žanrovi su mi interesantni ,izbor je isključivo stvar trenutnog raspoloženja.

Auto-Maserati quattroporte.

Kojim bi se sportom bavio da nisi u bodi bildingu-Bavio bih se borilačkom veštinom wing chun.

Gde mogu da ti se obrate oni koji žele saradnju sa tobom-Svi koji žele, mogu da me kontaktiraju putem mail-a milosmlinarevic@gmail.com i moje facebook stranice http://www.facebook.com/milos.mlinarevic

U par reči opiši sebe-Nije bitno ono što ću ja reći za sebe, koliko je bitno ono što ću kroz život činiti i time što činim o sebi govoriti.Reči su bogatstvo ,ali su dela dragocenija.

Tvoja poruka za čitaoce POLOMAC MP BLOGA-Verujte u sebe i svoje snove, ključ svakog uspeha leži u nama samima.Milos Mlinarevic facebook stranica,click na linkhttps://www.facebook.com/milos.mlinarevic

photo by Marko Cvetkovic,click na linkove- http://hitman.carbonmade.com/ https://www.facebook.com/hitmanphoto?fref=ts and http://www.flickr.com/photos/62471876@N00/Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....

twitter


0 коментара:

Постави коментар