Popularni postovi bloga POLOMAC MP

четвртак, 21. јул 2011.

Vladar Vladan Sljukic i njegov SportsArt fitness studio


Priredio:Misko Polomac

Big Vlad Vladan Sljukic jedan od najboljih gurua,znalaca ove oblasti sporta na nasim prostorima i vlasnik perfektnog gyma i suplement shopa u Podgorici..
Put u CG za mene ne bi bio potpun ako ne bih imao druzenje sa mojim velikim drugarom Vladanom koji je iznad svega jedan VELIKI covek u svakom smislu te reci.

Tako je bilo i ovog leta 2011.Imali smo na raspolaganju celodnevno druzenje u Baru sa nasim zajednickim prijateljom dzinom iz Bara Srdjanom Vukicevicem{link www.miskopolomac.blogspot.com/2011/07/srdjan-vukicevic-dzin-iz-bara.html }gde smo se izmedju ostalog razmenili nova iskustva i utvrdili stara iz nase omiljene opsirne tematike ovog sporta.Sve to smo ispratili obrocima opustanja uz sjajan sladoled,palacinke sa raznim prelivima i pudingom,mesom,salatama i tecnostima.Kad je bal nek je bal :),i mi dusu imamo.




Zaista uvek volim poslusati iskustva drugih,a pogotovo takvih ljudi kao sto su Big Vladar i Srdjo.Takvo sto je neprocenjivo i uvek se sto sta provereno da implementirati u dalji rad sa drugim sportistima,pa i na sebi.
Vladan kao i uvek jako temeljan i argumentovan,nesebicna riznica znanja.
Ono sto ce vam ovaj ogromni covek reci u osnovi za uspeh i rezultat u ovom sportu,bio on licni ili takmicarski bice.............

I Vladan je u osnovi pristalica jakih intezivnih treninga bez preteranog komplikovanja i uvek usmerenog ka potrebama individue.Redovan,optimalan,pravilan trening je inicijalan,ali da bi sve to dalo vidan rezultat koji zelimo moramo ispratiti sve to svakodnevno isto toliko vaznom stavkom,ishranom i dodacima.
Sta ce vam Vladar jos reci povodom toga.
Mesooo..optimalne kolicine kvalitetnog mesa svaki dan,pilece belo,junetina.To je osnova cele price i bez toga sebe naveliko limitirate.Meso vam daje velike kolicine aminokiselina koje ce biti rasplozive u sistemu tokom celog dana i noci.

Na sve ovo idu provereni i korisni dodaci.Ono sto ce Veliki vecini preporuciti je.............
Dobar blend protein jer ce takodje obezbediti kvalitetne aminokiseline koje ce se postepeno otpustati u cirkulaciji i biti raspolozive za izgradnju misicne mase.
Brze izvore aminokiselina oko treninga kao i BCAA koji je sjajan iz vise razloga.A nakon treninga do dve merice wheya uz BCAA i neki prost secer ukoliko individua nema problem sa istim.
Vladan u njegovoj ogromnoj ponudi suplemenata ima zaista odlican izbor dodataka za svakog,a ono sto on licno najvise voli su LABRADA linija,BSN,neke neizostavne stvari ULTIMAT NUTRITIONA,Nutrex-a itd.. link www.facebook.com/media/set/?set=a.1849605844207.2106559.1362553863&type=1


Druzenje smo nastavili u Vladanovom SportsArt fitness studiju u Podgorici gde sam i potvrdio njegovu i vise nego sjajnu ponudu suplemenata i na policama sank bara u gym-u.

Sta ce reci za taj fenomenalni gym osim da je slika i prilika tako sjajnog coveka koji ne radi nista nepromisljeno.
Uredno perfektno uz kvalitetan vazduh koji ce obezbediti uvek odlican trening i po rekordnim temperaturama koje ovih dana prze u CG.
Oprema,jednom recju-ODUSEVLJEN.SportsArt je za mene nesto novo,ali vec pri prvom susretu mogu reci,to je nesto sto ostavlja iza sebe jako zvucnu konkurenciju poznatih brendova gym opreme.
Trenirao sam u mnogim teretanama,ali ova je zaista nesto posebno.Kompletna ponuda i za najmastovitije vezbace.Dual masine koje prate sve biomehanicke potrebe pojedinca i sve razlicitosti koje idu od coveka do coveka.Jednostavno tu svi mogu raditi.Od malog deckica do ogromnog Big Vlada koji je licno sa ekipom sve to testirao.





















Sve ovo sjajno prati i uigrana ekipa trenera u gymu.Pomenucu samo meni znane,Vladove supruge Jelene,Vlada i sjajnog sampiona proslogodisnjeg IBFF Over All World Champion 2010 Borka Obradovica {link www.facebook.com/media/set/set=a.106707362732802.6860.100001806167584}.
Borko,odlican sportista,momak,sve najpozitivnije sto se moze reci.Impresivan bodi bilder koji je moze se reci uvek u odlicnoj formi.Trenutno zapocinje fazu priprema za takmicenja na jesen ove godine.Ali ono sto se mora reci-huhh,covece pa on je vec sada u odlicnoj formi sa njegovom prepoznatljivom gustinom i vaskularnoscu.




Vladar je svoje znanje vidno primenio na svojim clanovima,i sve ovo cini SportsArt studio necim jako vrednim.

Vasa Raickovica bb, Podgorica, Montenegro
Pon.-sub.: 8:00 pre podne- 10:00 po podne
Parking mesto
Veb

0 коментара:

Постави коментар