Popularni postovi bloga POLOMAC MP

среда, 24. август 2011.

Rade Savić-KAKO DO VELIKOG BENČA

Napisao:Miško Polomac

Evo texta koji sam radio pre mnogo godina za realx3forum,texta iz vremena kada je Rade uveliko krčio put do ovih extremnih tereta koje diže.

U potpunosti je opravdao svoj ogroman potencijal veličine i snage.



Nedavno je 22godisnji Rade Savić oborio dr.rekord u benču u kat.do 125kg,podigavši 275kg.Sa Savićom sam radio od samog početka njegovog ulaska u gym.

Počeo je sa atletikom.Na predlog mog velikog drugara Paunović Slavoljuba Slavdža[visestrukog b.bilding šampiona] Rade je došao u teretanu sa visinom od 188cm i težinom od 70kg,obim ruke mu je bio čitavih35cm.Slavdžo je video u njemu ogroman potencijal,što se ispostavilo skroz tačnim!




Tražio je da mu napravim program da bi dobio na masi,snazi i posebno je želeo veće ruke.Krenuli smo,a za samo par godina Rade izrasta u kolosa od 125kg,a ručica izrasta u balvan od 52cm.Na ovoj t.težini Rade ima izražene trbušne mišiće.

U teretani podiže zaista neverovatne težine,npr.benč 285kg,čučnjeve serije sa 280,potisak za rame 2puta 200,biceps sa110,uski benč seriju od3,4pon.sa250kg,ma ludilo.






Svaku mišićnu partiju Rade radi jednom u 7dana,subotom i nedeljom odmara radeći obezbeđenja po klubovima.
Osnovne vežbe radi u 8--10 serija,a dodatne radi na osećaj bez napora.Zver jede kao beast,jede veće količine hrane,ne pridajući veliki značaj čistoći hrane,ali uvek pazi da unese dovoljne količine proteina iz hrane.Dodatke poput wheya i creatina uzima samo nakon treninga zbog sto brže asimilacije hranljivih materija.On kaže da je meso čudo.Jednom sam gledao kako je pojeo 5-6celih pljeskavica,brrrrrr.Ima neverovatan potencijal na njemu je da ga iskoristi.

I evo sada nekoliko godina nakon ovog texta Rade zaista opravdava
svoj nevidjeni potencijal.Lično verujem da ta ljudina može i hoće jošššš...



Rade Savić je sada višestruki SVETSKI PRVAK I REKORDER,a više o tome možete procitati na.....
http://www.exyu-fitness.com/forum/powerlifting-strongman/2011-gpc-world-bench-press-powerlifting-championships/



Rade Savić-novi apsolutni rekord Srbije-340 kg






RADE SAVIĆ SVETSKI PRVAK I REKORDER....



Rade Savic - dokumentarac






EX YU-FITNESS FORUM



FITNESS CENTAR OLYMPIA-FACEBOOK










Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter

3 коментара: