Popularni postovi bloga POLOMAC MP

петак, 23. децембар 2011.

OVSENE PAHULJICE-SUPER HRANA


OVSENE PAHULJICE-SUPER HRANA
A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.

Priredio:Misko Polomac 

Evo jos ponesto o ovsenim pahuljama.Neizostavna hrana bodi bildinga,fitnessa,svih onih kojima je stalo do izgleda,zdravlja...sa gomilom hranljivih sastojaka.Daje dugotrajnu,stabilnu energiju,drzeci insulin stabilnim pogoduje ponajpre u predtakmicarskim dijetama i uopste dijetama za skidanje viska kilograma.Takodje su i dobre za opste zdravlje,snizavaju los holesterol,visok pritisak,smanjuju rizik od pojave dijabetesa,i niz pozitivnih stvari.
HAHNE JEDAN OD BOLJIH IZBORA OVSENIH PAHULJICA

A evo zasto su dobre za bodi bildere.

Ovsene pahuljice sadrze-na 100gr.oko 300 cal,oko 55gr.u.hidrata,10tak gr.vlakana,5mg gvozdja,280mg kalijuma,oko 3mg cinka,oko 2,5gr.glutamina,1,5gr.leucina,1,5gr.arginina,znacajne kolicine kalcijuma,magnezijuma,selena cak oko 40mcg.
I na kraju 5gr.masti i cak 15gr.proteina sa videli ste obiljem bilderskih amino kiselina.
Vidim mnogi se zale na ukus ovsenih pahulja.Jednostavno ko vas pita za ukus,u bodi bildingu je bitno samo ono sto vam treba,odricanje izmedju ostalog ponajvise u ishrani.Ali mozete biti kreativni sa spremanjem hrane,samo morate nauciti sta je dobar izbor.Npr.te pahuljice ja jedem pomesane sa vrlo malo raznog suvog voca,cimetom,i meni omiljenim ukusom nekog proteina.

Uvek ih kupujem u mega marketima,i to obavezno pakovane u originalno pakovanje.Ima raznih proizvodjaca.Rinfuz nikada ne kupujem zbog losih iskustava.Konkretno pune su žižaka,sitnih malih ružnih buba.Ovsene uglavnom jedem za dorucak.Ne kuvam ih,uvece ih potopim u vocni sok bez secera,dodam kasiku maslinovog ulja(podrazumeva se ,hladno cedjeno),dodam 20,30gr.suvog grozdja,papaje,ananasa,ili borovnice.Odstoji preko noci,ujutro dodam mericu wheya,i njam.A kad ih koristim kao dodatni obrok,skuvam sa vodom ,dodam whey i to je to.I da uvek dodajem cimet.Cimet dodatno stabilizuje nivoe secera u krvi.Sastojak u cimetu(cinulin)dokazano povoljno utice na stabilnost nivoa secera.
Mada ako ih želite brzo spremiti onda je mikrotalasna rešenje.Za minut u malo vode sasvim fino se skuvaju.

Može i ovako..
6-7 belanaca, jedno zumance, casa ovsenih,
na tiganju sa tek tek malo ulja.
Sve sipati zajedno u tiganj i peci dosta kao kajganu.
Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac-
KLIK NA LINKOVE---
https://www.facebook.com/Polomac3MP
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453950124751712.1073741828.453762904770434&type=1
twitter
https://twitter.com/#!/MiskoPolomac
Ponuda radnje POLOMAC MP- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453950124751712.1073741828.453762904770434&type=1

6 коментара:

  1. Jasno kao dan. Ovsene su zakon hrana, pogotovo Hahne. Za ove što ne vole ukus ovsenih, citiraću jednog mog prijatelja koji kaže: Jeo bih i papir ako će od toga da mi rastu mišići!"

    ОдговориИзбриши
  2. Danas sam ih kupio i imam problem sa tim bubicama, ne znas smem li to da jedem ?

    ОдговориИзбриши
  3. Danas sam kupio jedno pakovanje koje do sad nisam kupovao, i imam problem sa tim bubima kojih ima milion ja mislim :D
    Bune me, ne znam sta da radim, smem li da jedem to tako ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno mozda i nije kvarno,ali ruzno je sa tim bubetinama koje ne mozes istrebiti skroz iz pahuljica jer uvek neka ostane :(
      Izbegavaj rinfuz.Pozz

      Избриши
  4. Probacu ih, ako prezivim javljam. hahahah :D
    Hvala :D

    ОдговориИзбриши