Popularni postovi bloga POLOMAC MP

недеља, 12. август 2012.

SKRIVENI TALENTI-BOJAN KARAULIĆ,GORNJI MILANOVAC


Mnoge teretane kriju sjajne potencijale koji nikada nisu bili takmičari,a opet postižu odlične rezultate sa kojima mogu da se ponose.Jedan od takvih je i naš drugar Bojan Karaulić iz Gornjeg Milanovca.

Bojan sada trenira kod našeg šampiona Slavoljuba Paunovića Slavdža u SPACE GYM-u.Inače Bojan je godinama u dobrom treningu,a nekoć je trenirao sa našim zajedničkim drugom svetskim rekorderom u benč presu Radom Savićem sa kojim se druži od detinjstva.
Karaula uglavnom trenira jednom sedmično mišićnu partiju i okosnicu njegovih treninga uvek čine osnovne višezglobne vežbe uz nešto dodatka izolacionih vežbi.Njegovi treninzi nisu dugi,ali su prilično intezivni i sa velikim teretima.
Pošto se mnogi prvo uhvate za pitanja koliko diže u benču,kolika mu je ruka,,pa onda hajj i da se pomene :) ……..

Karaula vrlo često radi jako lepa ponavljanja sa 200kg u benču,a ruka…pa uglavnom oko 48 cm u obimu.
On nije tip koji ima poseban režim ishrane,no uvek je glavno da unese dovoljne količine mesa,a nikada ispod kg dnevno uz dodatak suplemenata.Ima jako brz metabolizam što rezultuje prilično čistom mišićnom masom i bez posebne dijete.


Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....



1 коментар: