Popularni postovi bloga POLOMAC MP

среда, 4. децембар 2013.

Dragana Đorđević blic intervju sa Miško Polomac

Dragana  Đorđević blic intervju sa Miško Polomac

A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.

Tvoja težina u van sezoni-62-63kg
U formi si teška-55kg     
Visina-164cm
Mesto i datum rođenja-Niš,24.11.1982.


Posao kojim se baviš-Kozmetičar,šminker,završila Menadžment u turizmu i hotelijesrtvu.

Sportisti koji te inspirišu-Pošto sam u fitnessu,samim tim divim se Nathalii Mello bikini modelu,zbog specifične građe koja potiče iz Brazila,mada pratim i ostale svetske bikini modele koji svakodnevno putem društvenih mreža pružaju motivaciju rekreativcima ,ali i nama koji se ozbiljnije bavimo ovim sportom.

Šta je tvoja lična inspiracija bavljenja fitnesom i bodi bildingom-Fizička sprema,i osećaj koji dolazi uz to,lepo telo,samouverenost.

Mišićna partija koju najradije treniraš-Noge.
                               photo by-Milos Markovic -https://www.facebook.com/milos.markovic.7330?fref=ts

Favorit vežba-Čučanj definitivno i vežbe za gluteus.

Ono što najmanje voliš raditi u gymu-Ne postoji neka posebna vežba koju ne volim,jer svaka ima svoju namenu i ne volim da preskačem ništa,pa čak i onda kada nisam sto posto raspoložena za trening,mogu smanjiti težinu ili neki broj ponavljanja ,ali se trudim da odradim sve,a nagrada je dobar osećaj koji sledi posle toga kada pobediš samog sebe i taj poriv da ti se možda i ne radi ili ti se javi misao da želiš da odustaneš kad je teško.

Koliko puta sedmično treniraš-6 puta u toku sedmice treniram.

Koliko puta radiš partiju mišića u sedmici-One partije koje su mi "jače" treniram jednom nedeljno,a one koje mi zaostaju po dva puta.

Radiš li kardio,koliko i koji-Kardio je obavezan u mom slučaju (nažalost),radim ga 4 puta nedeljno,osim kada su pripreme za takmičenje kada je uključen svakoga dana.Kod kuće imam spravu "eliptic" koja oponaša skijanje,ali je daleko efikanija traka,ili bicikla.Nekada je to lagani cardio,nekada HIIT na traci sa promenama brzine.


Omiljena hrana u vansezoni-Omiljena hrana kada nisam na dijeti je mamina pita sa višnjom,i kobasica sa roštilja,plazma sa mlekom ,i svi mogući slatkiši i čokolade :)

Koliko proteina i u.hidrata unosiš tokom dana u vansezoni,a koliko u pripremama-U vansezoni umem da se opustim kada ne gledam na količinu hrane što se nažalost odražava na moju liniju i to veoma brzo,dok su kad su pripreme za takmičenje U.hidrati svedeni na minimum,nekih 70 gr max,a proteine praktično ne brojim,to je nekih 450-500 grama pilećeg belog mesa ili ribe.

Suplementi koje preporucuješ- Lično ne uzimam puno suplemenata.Glutamin je neophodan iako sam jedan period bila i bez toga,ali je mišićima neophodan oporavak i dodatak u vidu suplementa,tako da sam ga sada uvela u svoju svakodnevicu.Uzimam ga pre i posle treninga

Omiljeni sportista- Naš proslavljeni teniser Novak Đoković zbog volje i mentalne snage koju poseduje.

Knjiga-Hiljadu čudesnih sunaca-Khaled Hoseini,Kaluđer koji je prodao svoj Ferari-Robin Sharma,Voda iz kamena-Ljiljana Habjanović, 50 Nijansi sive...

Film-Devojka od milion dolara.


Glumac i glumica-Dwayne Johnson, Monica Belluci.

Muzika i muzičar- Od muzike volim sve i mogu slušati različite vrste muzike u zavisnosti od raspoloženja i situacije.

Kojim bi se sportom bavila da nisi u fitnesu- Kao mala sam se bavila latino plesovima,tako da bih verovatno bila u tome da nisam osetila ljubav i lepotu bavljenja fitnessom i bodybuildingom i mogućnošću da oblikuješ svoje telo.

Gde mogu da ti se obrate oni koji žele saradnju sa tobom- Moja mail adresa je tajrica@gmail.com za one koji žele da me kontaktiraju.


Tvoja poruka za čitaoce POLOMAC MP BLOGA-HVALA što ste mi ukazali čast ,nadam se da će u mojim odgovorima neko ko je počeo da se bavi ovim lepim i teškim sportom pronaći inspiraciju i motivaciju,kao i oni koji rekreativno vežbaju ,a žele da čuju kako to izgleda iz ugla nekoga ko je imao prilike prvo da pobedi sebe i uvede se u jedan ozbiljan režim i odbaci dotadašnje navike,a zatim i da izađe na binu i takmiči se u fitnessu...S' poštovanjem Dragana Đorđević.


Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter

0 коментара:

Постави коментар