Popularni postovi bloga POLOMAC MP

уторак, 17. јануар 2012.

SAVETOVANJE U FITNESS KLUBU ZMAJ,POZAREVAC-SLAVOLJUB PAUNOVIC,SLAVDZO I MISKO POLOMAC

SAVETOVANJE U FITNESS KLUBU ZMAJ,POZAREVAC-SLAVOLJUB PAUNOVIC,SLAVDZO I MISKO POLOMAC

16.01.2012. u Pozarevcu u organizaciji EXYU FITNESS SHOP-a i Fitness Kluba Zmaj Požarevac odrzano je savetovanje koje su za clanove kluba vodili 'Slavoljub Paunovic Slavdzo visetruki drzavni prvak i Misko Polomac vicesampion drzave i savetnik za ishranu,suplementaciju i trening.


EXYU FITNESS pod vodjstvom sjajnog Zlatana Lazica radi vec odavno na promociji bodibildinga i srodnih sportova te na zdravom nacinu zivota i svim aspektima vezanim za to..

Nas domacin, fitness klub Zmaj i vlasnik Nenad Stojimirovic,te nas drugar Sladjan Bogdanovic[EXYU FITNESS SHOP POZAREVAC] ucinili su sve da atmosfera bude jako prijatna.Nakon kraceg upoznavanja i licnog predstavljanja Slavoljub i ja smo izneli opste principe ovog naseg sporta.Opstu pricu smo zapoceli sa isticanjem vaznosti izgradjivanjem licnog cilja pri bavljenju ovim sportom planiranjem realnih planova prvo u kracem periodu i motivisanju koje je osnova svega toga.Pricali smo o vaznosti ishrane koja je jednako bitan faktor koliko i trening.O suplementaciji koja ce dodatno i na bezbedan nacin uciniti napredak ka zeljenenom cilju brzim i treninge uciniti dodatno boljim,lepsim i produktivnijim.Iznosenjem realnih i dokazanih stavki uz nasa licna iskustva prisutnima smo izneli nase vidjenje ovog sveopste sjajnog sporta.
 Click na slike za uvecanje....

Zatim smo krenuli sa odgovorima na pitanja prisutnih,a gde smo naposletku te price imali sjajno druzenje i pricu sa pristunim drugarima koji su hteli da cuju i nesto vise od te osnove.


I kako vec nasa druzenja zavrsavaju domacin nas je dodatno ugostio u jednom finom restoranu gde smo uz odlicnu hranu uzivali u nama jako interesantnoj prici u koju je bila implementirana i fina doza zezancije.

Zaista i pored loseg vremena koje je islo uz put za Slavoljuba i mene[i uz sve masenja table Pozarevac sto je dodalo 100km dodatne voznje :) ] ovo je bilo jedno zaista fino druzenje koje se pamti.

Click na linkove...
EXYU FITNESS SHOP FACEBOOK STRANICA- http://www.facebook.com/exyu.fitness.shop
EXYU FITNESS PORTAL- http://www.exyu-fitness.com/SPACE GYM GORNJI MILANOVAC FACEBOOK STRANICA-http://www.facebook.com/pages/Space-Gym-GM/199254590756


0 коментара:

Постави коментар