Popularni postovi bloga POLOMAC MP

четвртак, 28. фебруар 2013.

Marsela Ella Ilić Ifbb Competitor intervju sa Miško Polomac pred nastup na Arnold classic 2013


Marsela Ella Ilić Ifbb Competitor intervju sa Miško Polomac pred nastup na Arnold classic 2013 


Marsela ovo je tvoj drugi nastup na jednom od najvećih svetskih sportskih događaja ne računajući samo bodi bilding i fitness.Prestižno takmičenje Arnold classic.Kako se osećaš trenutno i kakva su ti očekivanja? 

Marsela-Jesto ovo je moj drugi odlazak na USA ARNOLD CLASSIC u Ohio...Do septembra nije postojala ideja za odlazak zbog suprugovih priprema za državno prvenstvo, memorijalni kup Novica Pauljicčić u Boru, Denis Mali u Aranđelovcu i debitno takmičenje Jagodina Open u fantastičnoj organizaciji Peđe Miloševića.

Osećam se sjajno! Mnogo sam opuštenija nego prošle godine iako nikada nemam tremu pred nastup sada kada sam prošla kroz to jednom ,znam šta da očekujem od organizacije, bine,vremenske razlike itd. Očekivanja za plasman nemam , imam želju da uđem u finale što bih smatrala neverovatnim uspehom.
                               photo by Boris Nikolic 

Lično gledajuči zadnje tvoje fotose mislim da si ovaj put u još boljoj formi nego na prethodnom nastupu.Koliko su trajale tvoje pripreme i šta misliš koja promena je donela taj plus u tvojoj formi?

Marsela-Fotografije su nešto drugo za razliku od bine čak i kada na njima nema posebne rasvete i fotošopa, ali jeste ,forma je drugačija. Promena je skrivena iza discipline i nekom mom pristupu ovoj priči...

Ko je bio tvoja podrška za ceo taj prethodni rad?

Marsela-Jako puno ljudi! Prvi put pomenuću i roditelje, brata i sestru jer dugo su bili protiv takmičenja i više me gurali na drugu stranu.Ovo je prvi put da zaista osetim da su tu i oni. Suprug mi je kuvao kao i obično. Trening sam radila sama, a konsultacije obavljala sa Vanjom Vujičić, iako on lično nije bio za ovakav put priprema - učimo dok smo živi ,jel. Jovana Sekulić bila je tu kao moj partner u kardio treningu jedan period i u photoshootingu za koji smo došli na ideju da odradimo kao dve devojke, što je na zapadu odavno popularno u saradnji sa mladim potencijalom fotografom Borisom Nikolićem iz Kraljeva i taj deo posla je odrađen da izgleda kao strip što je sada in. Ne mogu izostaviti kolege i koleginice i naše sudije čiji je svaki lajk na neku fotografiju bio dalja motivacija.Vojkan Spasić kao moral booster što bi moj Milovan rekao.

Mediji su na samom kraju došli sami od sebe što mi je posebno drago jer naš sport nikada nije dovoljno medijski pokriven. Od sponzora tu je Alfa medic bivša Komnenus klinika sa dr .Lazarom Pajevićem. Naravno, i moji vežbači koji su trenutno u inboxu najglasniji J

Dodajem Žanu Jovanović Savić,našu glumicu iz New Yorka kod koje smo bili par dana pred dolazak u Columbus. Sa njom sam radila na harizmi i samopouzdanju koje je vidno falilo na bini prošli put. Kada vas kolega uči pozingu to je jedno ,ali kada vas glumac uč bini to je sasvim drugo i mislim da ovaj deo fali u našem sportu svakako.
                             photo by Boris Nikolic 

Reci nam kakav je plan takmičenja ovih dana vezan za tebe i kada te gledamo?

Marsela-Takmičenje je večeras, ja sam u Columbusu Ohio trenutno .To je 6 sati, i za vas znači u 18h počinje, mislim da je figur fitness ako bude kao prošle godine oko 22h ,a u Srbiji je tada 4h ujutru .

Na osnovu prethodnog iskustva raduješ li se susretu sa prijateljima koji su bili u tvom okruženju prošlo takmičenje na Arnoldu?Imaš li koga posebno izdvojiti?

Marsela-Naravno ,Vanja Vujičić i Goran Nikolić su stigli, ovde su selektor sa Aleksandrom Stojićem koji nas predstavlja u bodi klasik kategoriji, a od lokalnih radujem se susretu sa James McGuire-om koji je vlasnik lanca teretana ovde u Columbusu ,zatim Sibil Peeters trenera šampiona Roelly Winklaar-a i naravno Pro Stan McCrary-a koji me podržavao online.


Pogledajte Marselin video clickom na link.. https://www.facebook.com/photo.php?v=10200760604476741&set=vb.1211361193&type=2&theater

Marsela Ella Ilić facebook-http://www.facebook.com/profile.php?id=1211361193http://www.facebook.com/profile.php?id=100001077380292

Podsetite se prethodnog intevjua sa Ellom clickom na link-http://miskopolomac.blogspot.com/2012/04/zeneishrana-i-suplementacija-1deo.html


Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....

twitter

0 коментара:

Постави коментар