Popularni postovi bloga POLOMAC MP

недеља, 17. новембар 2013.

FARESTON

FARESTON

Steroidi, anabolički preparati i raznorazne vrste lekova mogu biti izuzetno štetni po Vaše zdravlje.Ovaj text je isključivo informativnog karaktera i ni u kom slučaju informacije sa njega se ne mogu upotrebiti u smislu nagovaranja, podstrekivanja i slično! Sve informacije koje iskoristite su na Vašu vlastitu odgovornost!!!Uvek stavite Vaše zdravlje ispred svega jer ono nema alternativu!

Fareston (toremifene citrate) je u klasi lekova poznatih kao selektivni estrogen receptor
modulator(SERM). Sve to na stranu,ovo je samo fancy način da se kaže da Fareston blokira estrogen receptore.Ovaj mehanizam prethodno izgovorenih reci  daje poznate zvuke,Nolvadex(Tamoxifen citrate),koji isto zvuci i koji je bio prisutan proteklih 20godina u istu svrhu antagoniste estrogenih receptora.
Rekavši to, to postaje prilično očito da se Fareston nece ništa više proslaviti nego Nolvadex.

Aromataze- inhibiraju spojevi kao što su Arimidex, Femara,Aromasin koji su mnogo potentni anti-estrogeni.Oni blokiraju konverziju testosterona u estrogen i tako anuliraju nus pojave vezane za te hormone.
Zašto se brinuti o blokiranju receptora kada možete jednostavno isključiti izvor problema?
Osim toga, samo blokiranje estrogen receptora nece ništa smanjiti kvantitativni gubitak testosterona.
I pored svega jos ima onih koji će insistirati na tome da SERMs su najbolji za povećanje lucenja LH iz hipofize nakon ciklusa(zbog blokade estrogen receptora), tvrdim da je ipak najbolji način za LH lucenje hipofize eliminacija estrogena koji uzrokuje negativne povratne informacije na prvom mjestu.
Inhibitori aromataze resavaju  ovaj problem vrlo lako.

Dave Palumbo

MD april 2009


Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....

twitter

0 коментара:

Постави коментар