Popularni postovi bloga POLOMAC MP

среда, 14. мај 2014.

Petar Klančir intervju sa Miško Polomac

Petar Klančir intervju sa Miško Polomac
Petar Klančir je postigao već ogroman uspeh i vrhunski nivo b.bildinga,ali verujem najiskrenije da je kratko pitanje vremena kada ćemo ga gledati na najvećoj mr.O bini.
Apsolutnu dominaciju je pokazao na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Zaječaru.
                            fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Petre tvoj potencijal je već sada dokazan.Osvojio si puno toga i ti si definitivno u svakom pogledu zreo za najveću svetsku bilding binu.Verujem da si jedan od retkih koji će moći pre prelaska u PRO vode moći da se bori i pobedi moćne Arape.Kakva je tvoja budućnost,planovi i gde sebe vidiš u dogledno vreme?
Petar-Pozdrav! Prvo veliko hvala na lijepim riječima :)
Moji planovi su trenutno još zaoštriti formu i predstaviti se na mr.Olympiji amateur u još boljoj formi. Nadam se da ce to biti dovoljno za pobjedu i osvajanje pro carte. To mi je jedini trenutni cilj i plan, ako njega uspijem ostvariti tek tada okrećem novu stranicu i smišljam šta ću u budućnosti.

Kako na ovim prostorima uspeti dostići taj nivo koji si ti postigao?
Petar-Mislim da ovaj nivo koji ja imam nije nedostižan i nije nikakvo čudo...To je sve kombinacija od pametnog pristupa treningu, prehrani, suplementaciji, oporavku i naravno dobra genetika.Sve što sam u životu radio radio sam na maximumu i davao sve od sebe...To je jedina formula za uspijeh!
                             fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Evo pobedio si apsolutno na Balkanskom prvenstvu u Zaječaru 2014.Kakvi su tvoji sveukupni utisci sa tog takmičenja,konkurencija,organizacija,druženje i ostalo?
Petar-Organizacija je bila više nego dobra, bilo je malih propusta ,ali nećemo o tome .Konkurenciju inače nikada ne gledam..Najveći konkurent sam sebi sam  i želim svoje tijelo dovesti uvijek do 100% spremnosti i to mi je uvijek cilj.Dobro se isprezentirati na bini,a suci su tu da odlučuju o plasmanima.Mogu reći jedino da nisam bio zadovoljan 100% svojom formom ovoga puta.Mislim da sam mogao puno bolje,ali nema veze naučio sam nešto novo i za idući put ću to primjeniti i popraviti .Druženje i atmosfera na cijelom natjecanju je bila odlična...Uglavnom jedno jako lijepo iskustvo.

Koliko dugo si se spremao za ovo takmičenje?
Petar-U pripremama sam nekih 10 tijedana.Moram napomenuti da sam krenuo sa treninzima u prvom mjesecu ove godine jer sam imao povredu biceps tetive zbog koje sam pauzirao više od 6mj..Tako da sam i prezadovoljan napretkom.
    fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Kako trenutno treniraš?
Petar-Trenutno treniram jednu mišićnu skupinu tijedno i kardio ujutro.

Koje su po tebi najkorisnije vežbe za-
Grudi- kosi bench na smithu.
Noge- čučanj.
Leđa- veslanje u pretklonu.
Rame- potisak na smitu.
Triceps- potisak sa čela.
Biceps- 7/7/7

Tvoj savet..Koliko i šta jesti za veliku mišićnu masu sa obzirom da je ishrana ipak osnova svakog rezultata?
Petar-Treba naučiti tempirati unos hrane.Tijelo najbolje napreduje na šokiranje i treba se držati toga principa.Tijelo je savršen mehanizam koji se brzo prilagođava,ali uvijek moženo biti pametniji od njega:) Sve radim na principu superkompenzacije ,znači jedan određen dio se uskraćuje kako bi tjelo bolje pohranilo i iskoristilo hranu u nadolazećem periodu.
    fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Gde da ti se obrate svi oni koji žele saradnju sa tobom?
Petar-Inače ne radim programe treninga i prehrane jer to je toliko individualno da osoba mora biti pokraj mene i moram pratiti njegov rad kako bi mu mogao reći šta i kako popraviti.Nadam se u budućnosti seminarima na kojima bih mogao sve detaljnije objasniti...Pa eto možda se vidimo i kod vas :)

Hvala Vam na podrsci! 
Posetite Petrovu facebook page,click na link- https://www.facebook.com/pages/Petar-Klan%C4%8Dir/259956907458882?fref=ts

A o Petrovoj ishrani i suplementaciji možete i pročitati temu na sledećem linku- http://miskopolomac.blogspot.com/2012/01/ishrana-i-suplementacija-2deo-vladan.html

A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.
Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter



1 коментар:

  1. A šta se jede kod Petra Klančira pogledajte na sledećem linku- http://www.teretanavijesti.com/flash-tv/pero-cooking

    ОдговориИзбриши