Popularni postovi bloga POLOMAC MP

ČLANCI BLOGA POLOMAC MP

среда, 14. мај 2014.

Petar Klančir intervju sa Miško Polomac

Petar Klančir intervju sa Miško Polomac
Petar Klančir je postigao već ogroman uspeh i vrhunski nivo b.bildinga,ali verujem najiskrenije da je kratko pitanje vremena kada ćemo ga gledati na najvećoj mr.O bini.
Apsolutnu dominaciju je pokazao na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Zaječaru.
                            fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Petre tvoj potencijal je već sada dokazan.Osvojio si puno toga i ti si definitivno u svakom pogledu zreo za najveću svetsku bilding binu.Verujem da si jedan od retkih koji će moći pre prelaska u PRO vode moći da se bori i pobedi moćne Arape.Kakva je tvoja budućnost,planovi i gde sebe vidiš u dogledno vreme?
Petar-Pozdrav! Prvo veliko hvala na lijepim riječima :)
Moji planovi su trenutno još zaoštriti formu i predstaviti se na mr.Olympiji amateur u još boljoj formi. Nadam se da ce to biti dovoljno za pobjedu i osvajanje pro carte. To mi je jedini trenutni cilj i plan, ako njega uspijem ostvariti tek tada okrećem novu stranicu i smišljam šta ću u budućnosti.

Kako na ovim prostorima uspeti dostići taj nivo koji si ti postigao?
Petar-Mislim da ovaj nivo koji ja imam nije nedostižan i nije nikakvo čudo...To je sve kombinacija od pametnog pristupa treningu, prehrani, suplementaciji, oporavku i naravno dobra genetika.Sve što sam u životu radio radio sam na maximumu i davao sve od sebe...To je jedina formula za uspijeh!
                             fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Evo pobedio si apsolutno na Balkanskom prvenstvu u Zaječaru 2014.Kakvi su tvoji sveukupni utisci sa tog takmičenja,konkurencija,organizacija,druženje i ostalo?
Petar-Organizacija je bila više nego dobra, bilo je malih propusta ,ali nećemo o tome .Konkurenciju inače nikada ne gledam..Najveći konkurent sam sebi sam  i želim svoje tijelo dovesti uvijek do 100% spremnosti i to mi je uvijek cilj.Dobro se isprezentirati na bini,a suci su tu da odlučuju o plasmanima.Mogu reći jedino da nisam bio zadovoljan 100% svojom formom ovoga puta.Mislim da sam mogao puno bolje,ali nema veze naučio sam nešto novo i za idući put ću to primjeniti i popraviti .Druženje i atmosfera na cijelom natjecanju je bila odlična...Uglavnom jedno jako lijepo iskustvo.

Koliko dugo si se spremao za ovo takmičenje?
Petar-U pripremama sam nekih 10 tijedana.Moram napomenuti da sam krenuo sa treninzima u prvom mjesecu ove godine jer sam imao povredu biceps tetive zbog koje sam pauzirao više od 6mj..Tako da sam i prezadovoljan napretkom.
    fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Kako trenutno treniraš?
Petar-Trenutno treniram jednu mišićnu skupinu tijedno i kardio ujutro.

Koje su po tebi najkorisnije vežbe za-
Grudi- kosi bench na smithu.
Noge- čučanj.
Leđa- veslanje u pretklonu.
Rame- potisak na smitu.
Triceps- potisak sa čela.
Biceps- 7/7/7

Tvoj savet..Koliko i šta jesti za veliku mišićnu masu sa obzirom da je ishrana ipak osnova svakog rezultata?
Petar-Treba naučiti tempirati unos hrane.Tijelo najbolje napreduje na šokiranje i treba se držati toga principa.Tijelo je savršen mehanizam koji se brzo prilagođava,ali uvijek moženo biti pametniji od njega:) Sve radim na principu superkompenzacije ,znači jedan određen dio se uskraćuje kako bi tjelo bolje pohranilo i iskoristilo hranu u nadolazećem periodu.
    fotografija preuzeta sa portala-http://musclemedia.com.hr/?p=1192

Gde da ti se obrate svi oni koji žele saradnju sa tobom?
Petar-Inače ne radim programe treninga i prehrane jer to je toliko individualno da osoba mora biti pokraj mene i moram pratiti njegov rad kako bi mu mogao reći šta i kako popraviti.Nadam se u budućnosti seminarima na kojima bih mogao sve detaljnije objasniti...Pa eto možda se vidimo i kod vas :)

Hvala Vam na podrsci! 
Posetite Petrovu facebook page,click na link- https://www.facebook.com/pages/Petar-Klan%C4%8Dir/259956907458882?fref=ts

A o Petrovoj ishrani i suplementaciji možete i pročitati temu na sledećem linku- http://miskopolomac.blogspot.com/2012/01/ishrana-i-suplementacija-2deo-vladan.html

A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.
Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter1 коментар:

  1. A šta se jede kod Petra Klančira pogledajte na sledećem linku- http://www.teretanavijesti.com/flash-tv/pero-cooking

    ОдговориИзбриши