Popularni postovi bloga POLOMAC MP

среда, 25. јул 2012.

Vladan Šljukić i njegov SportsArt fitness studio-2deo 2012


Vladan Šljukić i njegov SportsArt fitness studio-2deo 2012
Text-Miško Polomac

I ove godine nisam propustio posetu mom velikom prijatelju Vladanu Šljukiću i njegovom sjajnom SportsArt fitness studiu i sada dodatom shopu uz fenomenalan izbor suplemenata.

Šta ima novo kod mog drugara?
I dalje sjajna proverena i dobitna ekipa na okupu,Jelena Šljukić,svetski bodybuilding šampion Velibor Borko Obradović i Big Vlad.
Pri ulazu u gym odmah mi je i oko upao dosta veći,komotniji prostor u gymu,a odmah zatim desno od ulaza blještavi izlog i police prepune probranim i jako kvalitetnim neophodnim suplementima.
Wow,kako to dobro i pedantno izgleda.

Vladanov gym nije neuredni hardcore gym gde obično budu i prilično loši celokupni uslovi za rad.SportsArt fitness studio je moderno opremljen studio za sve vežbače,a izmedju ostalog na ovoj jako sposobnoj opremi mogu trenirati i najtvrđi hardcore vežbači.Kao što i pre rekoh oprema se može podeseti na sve visine i težine ljudi koji treniraju.
Puno novina u ovoj vežbaonici.
Vladan je osposobio sprat gyma i tu premestio celokupan kardio program uz dodatak opreme za nove programe poput kardio boxinga,i sl.....
Nove komotne svlačionice uz komplet ormariće i moderne tuš kabine.
Svaka sprava u funkciji,nova benč klupa po najjačim svetskim standardima,novi setovi za crosfit treninge,i šta više reći osim da sam oduševljen.
Jedna zaista značajna novina je Vladanov novi shop u sklopu gyma.I kao što rekoh izbor suplemenata uz Vladanovo i Borkovo veliko iskustvo je TOP.To znači sve najbolje i sve ono što vam je potrebno za vrhunske učinke u sportu,izgledu i zdravlju.

To nije sve..Vladan Šljukić je otišao i veliki korak dalje.On je sada generalni uvoznik za nekoliko evropskih kvalitetnih brendova koji ne da pariraju USA proizvođačima već u nekim segmentima i prevazilaze iste.
Tako da u Vladovom shopu sada mozete naći palete ovih EVRO sjajnih brendova.
U ponudi su mu-
Čitavu Vladanovu ponudu pored shopa u fitness studio možete pogledati i na sledećem linku…
EXTREME SHOP
SportsArt linkovi..
Vasa Raickovica bb, Podgorica, Montenegro
Pon.-sub.: 8:00 pre podne- 10:00 po podne
Parking mesto
Veb
Prvi deo ovog članka možete čitati na sledećem linku…
Vladar Vladan Sljukic i njegov SportsArt fitness studio
http://miskopolomac.blogspot.com/2011/07/vladar-vladan-sljukic-i-njegov.html



Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....


0 коментара:

Постави коментар