Popularni postovi bloga POLOMAC MP

субота, 17. август 2013.

Zoran Vejić intervju sa Miško Polomac

Zoran Vejić intervju sa Miško Polomac
A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.

Zoki,jedan si od naših bodi bilding PRO takmičara,iza tebe su rezultati i velika takmičenja.Možeš li izdvojiti neke od rezultata i takmičenja i po čemu ih pamtiš?
Zoran-Amaterski prvak sveta i PRO Master ,ali meni lično najdraža titula je prvak Grčke,u tuđoj zemlji gde nikad nisi svoj na svome.

Imao si prilike da se družiš i takmičiš sa velikanima ovog sporta.Kakvi su ti utisci o tim ljudima,i oni pozitivni i oni negativni ako ih ima?
Zoran-Uglavnom su svi ok,respektuju jedan drugog jer znaju koliki je trud uložen.Sa nekima sam čak delio i hranu iza bine(na zagrevanju.....Chris Cormier,Troy Alves).
KaI Greena znam dok je bio jako mlad,junior, sa Color PRO takmičenja.Realan je, i po meni danas je ubedljivo najbolji.Silvio Samuel je najduhovitiji :)

Kaži nam nakon tvojih sjajnih nastupa,zašto si napustio takmičarski bodi bilding?
Zoran- :) Nisam napustio ,niti ću.Treniram kao da je nastup sutra.Samokritičan sam i neću izaći dok ne budem zadovoljan formom.Možda već na proleće,čuće se :)


Kako sada vidiš PRO scenu?
Zoran-Konkurencija je veća,vići su standardi,sve je teže...

Kako gledaš na domaći bodi bilding?
Zoran-Trenutno nemam uvid,dugo sam napolju,znam onu stariju generaciju ,ali evo ti me obaveštavaj,važi?
Naravno,tu sam sa zadovoljstvom .

Dugo godina si u inostranstvu,trenirao si mnoge sportiste i ljude uopšte.Reci nam nešto o tvom radu preko...
Zoran-Trenirao sam košarkaše Partizana, grčku rvačku i plivačku reprezentaciju,fudbalere,post operativni tok,invalide,u Italiji devojke za izbor Mis.Italije,u USA atletičare.Imam puno posla,takmičare iz raznih zemalja,bidere,devojke model,fitness.Radio sam sa preko 4.000 žena :)


Kakva je razlika u pristupu,u uslovima za bodi bilding,fitness ,tamo preko u odnosu na nas?
Zoran-Nema neke velike razlike ,ali se više pažnje obraća na ishranu.

Na osnovu tvog velikog iskustva imaš li savet kako postati dobar bodi bilder?
Zoran-Fanaticna volja i rad,izvajati telo,biti simetrican a ne samo veliki ili definisan.Morate biti i malo kreativni uz veliko znanje!!!

Imaš li neki globalan savet kako trenirati,kako se hraniti,koju suplementaciji koristiti?
Zoran-Trenirati jako,obratiti pažnju na uglove,hvatove,pogoditi mišić na pravi način i napasti ga sa više strana(5 do 6 vežbi po mišićnoj partiji).Dodajte svake nedelje po 1 kg na tegu,6 meseci je 24. kg,a mišić da bi ovo podigao prvo mora da poraste...
Napravite kvalitetnu masu.Morate imati šta da definišete.Za veći obim morate puno i kvalitetno jesti, do 10.000 cal. sa puno čistih uglj. Hidrata.Obavezno koristite enzime(ananas,papaja)da bi se ubrzalo varenje.
Suplementi.Protein,amino BCCA,glutamin,kreatin.Ne zapostavljajte complex b-vitamina koji je esencijalno važan.

Kojim se poslom trenutno baviš i radiš li još uvek sa ljudima personal treninge i savete?
Gde mogu zainteresovani da ti se jave?
Zoran-Radim personal trening,spremam druge sportiste,pišem programe treninga,dijete.Nemam baš puno vremena da svima odgovaram ,ali evo preko facebook-a  kad stignem.
Drugarski pozdrav i gurajte te tegove :) ...






Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter

0 коментара:

Постави коментар