Popularni postovi bloga POLOMAC MP

субота, 3. новембар 2012.

Hemija,planiranje ciklusa i još ponešto by J.Kano lični trener

Steroidi,anabolički preparati i raznorazne vrste lekova mogu biti izuzetno štetni po vaše zdravlje. Ovaj text je isključivo informativnog karaktera i ni u kom slučaju informacije sa njega se ne mogu upotrebiti u smislu nagovaranja, podstrekivanja i slično! Sve informacije koje iskoristite su na Vašu vlastitu odgovornost!!Insulin je hormon koji vas može trenutno ubiti,a igranje [upotreba] sa hormonskim i ostalim doping sredstvima bez adekvatne edukacije i bez lične odgovornosti može da nosi ogroman rizik po zdravlje!!!
A Vi kada stignete kliknite na adsense google reklame na mom blogu.Unapred zahvalan.

Ovo je članak preuzet sa jednog domaćeg foruma,opširan text i viđenje ove tematike od strane jednog edukovanog domaćeg šampiona koji pored uspešnog ličnog takmičarskog iskustva ima i veliko iskustvo u pripremi drugih uspešnih sportista i zadovoljnih rekreativaca.
Ovde je kao i na forumu iz razumljivih razloga predstavljen pod nickom-J.Kano,lični trener.
Priča kreće.......
J.Kano,lični trener....

Ovo nije hazarderski vodic, niti neki hard core pristup.. vec vise izbor za koji se rijetko ko odluci a to je malo postepeniji put. Definitivno nije za takmicarski bodi bilding jer sam sport je zasnovan na principu vise mg = vise misica kad su svi ostali faktori na istom nivou.
Prije samog izbora lijekova bitno je uvidjeti da li je zapravo proteklo dovoljno vremena kako biste posegnuli za AAS.

U praksi sam vidjao dosta momaka kojima se, koliko god to zvuci idiotski, prvi dan teretane i prvi dan ciklusa poklapao.
Uprkos tome sto se takvi i nisu stedjeli sa MG i duzinom trajanja, i sto su se hranili po propisu i trenirali redovno.. rezultati nisu bili posebno, ili u nekim slucajevima cak uopste, brzi od prosjecnog startera u prvim mjesecima treniranja.

Dakle, prije prvog ciklusa potrebno je ostvariti odredjeni staz. Kao sto bi bilo glupo sjesti na R1 i izaci na trku nakon sto vam je neko objasnio kako da promjenite brzine, jednako glup potez bi bio koristiti AAS u pocecima treniranja.
Staz ispracen disciplinom u ishrani i treningu, ucenja o specificnostima vlastitog tijela i dovodjenja tijela u simetriju i balans i izgradnja sto vece misicne mase koju vam vasa genetska ogranicenja dopustaju. Trebali biste imati makar 2 duga perioda naturalne mase i 2 defke. Svi prirodni bb su imali prilike da se u tim pocecima uvjere u ono sto im tijelo pruza nakon prve defke... Dijetom izmoreno tijelo je sposobno dobiti novu misicnu masu u relativno kratkom periodu.

Uz to se ucite disciplini i trudu, te da je za rezultat prijeko potreban element snaga volje i disciplina. Skoro svi momci iz drugog paragrafa su prestajali da treniraju cim su ostajali bez sintetike. Dakle, bb mora postati vasim nacinom zivota da bi to i ostao..ukoliko to nikad nije ni bio, rezultati ma koliko dobri bili...bice i prolazni..i bice samo pitanje vremena kad cete prestati sa treningom.
Receptori su s pocetka jako osjetljivi, da bi nakon nekog vremena ono ludilo s pocetka hemijanja slabilo. U skladu s tim, pametno je sto vise iskoristiti iz tijela naturalno..
Uopsteno, medju ljudima postoji mnogo varijabli u smislu da neciji responding na hranu i trening moze biti veci nego nekom otpatku na gramima testosterona.
Ukoliko ste nadareni za bb, to vam moze biti najljepsi i cak najlaksi sport.. ukoliko ste g.o. to je agonija u koju ne bih ulazio.
Kako razaznati gdje se nalazite i da li cete odreagovati na Testosteron(buduci da je u pitanju kralj steroida, ime mu se pise velikim slovom:) )
Odgovor je prost. Koliko ste dobar responder na trening i ishranu bez aas, toliko cete burno reagovati i na trening i ishranu sa dodatim aas. Ova procjena nikad nije iznevjerila.

Sto se tice nezeljenih dejstava, vazi isto pravilo...ono sto vas muci u naturalnom mucice vas pogotovo u hemicarskom periodu. Dlakavi ste, bice jos gore..agresivni ste, bicete psihopata, skloni ste aknama.. imacete kratere po sebi... imate predispozicije za celavljenje, ubrzacete proces.
 

Javnost je sklona da demonizuje AAS kao nesto sto vas vrlo brzo moze ubiti.. BB ekipa je sklona da ih glorifikuje uzimajuci neke dobre osobine(viagra potencija , celicni imunitet)
U sustini, roidsi naravno nisu zdravi. U hazarderskom pristupu pogotovo, naravno i u top competitor pristupu.

Korisnik bi morao vidjeti svoje krajnje domete, i ciljeve i u skladu sa njima birati i sredstva kojima ostvaruje taj cilj. Pola grama trenbolona nije sredstvo kojim se ostvaruje cilj Mistera na bazenima.

Jako cesto sam poredio AAS sa drogama...
Kao XTC na partiju, kada shvatis muziku i slusas je nekim drugim usima. Mnogo je jebeno nakon toga sledece subote, ma koliko ludo ime gostovalo, doci i provesti se isto...tehnicki nemoguce. Sve i da ti 5 top modela pusi kurac..nece biti isto.
E....o tome je Arnold pricao u Pumping Ironu, kada je poredio osjecaj pumpa i osjecaj sexa.
Roidsi treningu daju drugu dimenziju. Postanete sposobni da trenirate duze, jace, intenzivnije, sa „gustinom“ treninga i pauzama od 20ak sec i da vam nikako ne bude dosta zeljeza.
To je upravo razlog zasto ne postoji.
1 . jedno pivo
2. jedna tetovaza
3. jedan ciklus.

Dakle, nakon sto ste trebali priblizno shvatiti o kakvom je osjecaju rijec..te da neka vaganja tipa 8 nedelja godisnje tesko da ce postojati...
Zato trebate prihvatiti istinu.

Rokanje ce postati sastavni dio treniranja..
U skladu sa tim, postavlja se(ili se treba postaviti) pitanje napretka. Covjek je bice koje je vjecito nezadovoljno i nikad mu nije dosta...da nismo takvi ne bi postojale OI, niti takmicenja kao sastavni dio ljudske civilizacije.
Prvobitno postavljeni ciljevi ce sa dostizanjem postati nesto sto uzimate zdravo za gotovo...i ustupice mjesto novim ciljevima, uglavnom veca misicna masa I/ili nizi bf.

Potrebno je pod1-imati samokontrole jer u suprotnom cete dovesti sebe vrlo lako u situaciju da vam svaki sledeci ciklus bude 0.5-1gr „tezi“ od prethodnog...
pod2-postaviti sebi pitanje. Od cega crpiti napredak narednih dana, mjeseci, godina.. U skladu sa tim i izvlaciti napredak s pocetka iz osnovnih doza i osnovnih lijekova.

Nagledao sam se svega, „gurua“ koji u prve cikluse „planiraju“ po 2x10mll Trenbolona, 1gr testa EW i sake orala.

Dakle, dok god vas odredjeni MG „rade“ i povecavate volumen i ostvarujete odredjene ciljeve ne dozvolite sebi povecanje doza. Ukoliko na odredjenom dozingu napredak pocne da izostaje, pokusajte da se pretvarate kao da ste naturalac koji nema izlaz koji vi imate...jednu ampulu vise nedeljno.. Vec vam izlaz moze predstavljati bolja ishrana i bolji trening.
Trening je zamka u koju vecina usera upada, hemija tolerise mnoge greske... Sto bi neko rekao, „ od drkanja rastu podlaktice“... pa se mnogi i opustaju. Tijelo morate stalno stimulisati da bi vam odgovorilo na rast.
Tek kad iscrpite sve mogucnosti, tek onda trebate razmisljati o vise mg ili dodavanju nekog lijeka. 

Prvi ciklus. 

Faza I
Izbor lijekova:
Testosteron. MG: 2x250mg Rasporedjeno 2x nedeljno po 1 amp.

Trajanje:
8 nedelja
Ukoliko ste napravili dobru osnovu naturalnim bodi bildingom, tijelo bi vam trebalo burno odreagovati i na ovakav bazicni ciklus.
Sto se samog testosterona tice, podrazumijevao sam testosteron depo, od proizvodjaca Galenike. Iz razloga jer sam Srbin i zelim da moja zemlja zaradi novac na vama.
Naravno da se zajebavam. U moru UG labova, dileri uvijek gledaju da prodaju ono sto im se najvise isplati. Pa tako i u Srbiji gdje se Test moze regularno kupiti u apoteci za sitan novac, mozete sresti more usera koji koriste sustanon i propionat. Dovoljna je bila dilerska igra rijecima „depo je prljav“ da se needukovani istripuju da ce na njemu biti masni i nikakvi. A licno sam do trofeja vodio mnoge takmicare koji su i na bini, ili do bine, bili na depou.
Legitimna farmaceutska roba je ono sto se svuda najvise cijeni. UG lab ma koliko dobar bio, nikada nece stajati rame uz rame kvalitetom uz regularnu farmaciju.

Ciklus faza II, nakon sto vidite da ne izvlacite vise gainova iz faze ciklusa I

Lijekovi:
Testosteron
1-10 nedelje
2x250mg , 2x nedeljno po 1 ampDbol 30mg ED. Ukoliko je dbol dobar ovo bi trebala biti dovoljan dozing vecini usera. Pogotovo za prvo koristenje.
Dbol s pocetka samo pred trening, da biste dostigli dovoljno androgeno okruzenje, idealno sat pred trening uz obrok.
U prve 3 nedelje trajanja.
Ponovno ukljucivanje dbola od 6 do 10 nedelje. Iz razloga sto vecina korisnika u solo test cycle primjeti stagnaciju otprilike nakon 6e nedelje pa im preostaje ili dodavanje druge supstance ili povecavanje mg testosterona.

Faza III
Nakon sto ste izvukli max iz faze II.

IIIa

Ukoliko niste endo tip.. Idealan izbor za vas bi bio ciklus indentican ciklusu II, sa dodatim insulinom. Ins u prve 3 i poslednje 4 nedelje ciklusa.
Ukoliko ste ecto, ovo bi vam definitivno moglo dati vise misica nego prosto duplanje testosterona.
Misljenja sam da ins ne moze napraviti stetu ako se sa njim postupa odgovorno. Upute o koristenju insa sam dao u topiku insulin tutorial u istom ovom podforumu.

IIIb

Ins vam nije opcija ili zbog tipa metabolizma ili zbog nekih drugih razloga..

Lijekovi :
Testosteron 2x250mg.
Boldenon 2x250mg
1-10 nedelje oba lijeka.
Oral dbol 1-3 i od 6-10

... nastavice se

Sa ovakvim pristupom, garantovano mozete izvuci mnogo mesa na relativno niskom dozingu.. i tako sebi ostaviti veliki prostor za dalji napredak.
 
 Na konto ovog texta usledila su pitanja za J.Kana.Pa evo nekih od tih pitanja.


Pitanje- akon wrote:
e ovo mene isto zanima sta je gogi pita vezano za lose odreagirat na neku supstancu pogotovo evo bas konkretno u mom slucaju sta mi se dogodilo sa turinabolom, kad sam ga krenio uzimat prije dvije godine, da mi je nakon samo 2 dana koristenja po 40 mg ed doslo do toliko jake alopecije po licu i kosi da sam ga mora prestat uzimat a doktor me htio slat po bolnicama da mi provjere da nemam kakvu bolest.

J.Kano-Tbol ne bi smio izazvati androgenu alopeciju,Ukoliko mislimo na isto, naglo opadanje kose.. buduci da je to "ublazena" varijanta dbola, bez onog androgenog sto dbol posjeduje. Ukoliko si hipersenzitivan na androgen, moglo bi znaciti da je tvoj tbol u stvari dbol.
Ali, dva dana su prebrz period sve i da si imao najandrogeniju supstancu na svijetu.. Ne vjerujem da bi to mogao biti uzrok.
Ali, ukoliko u nekom slucaju jeste, nazalost, ne bih ulazio u igru sa roidsima na tvom mjestu.
U svakom slucaju, ne smatram se dovoljno strucnim da dam doktorski odgovor na tvoje pitanje.

Pitanje-gogi wrote:
daj napisi nesto o;

pauzama izmedju ciklusa,

post cycle depresiji,

ocuvanju misica stecenih steroidima,

opasnosti po zdravlje jel te mogu dozivotno sjebati, ne mislim na onak slucajno sam si štrcnuo 10x vise inzulina i krepao, vec recimo u slucaju loseg(ili bez) odradjenog pcta jel mozes ostati neplodan fo life, ili da ti tijelo jednostavno ne podnese neku supstancu i osteti te dozivotno na nekom polju

velicina jaja koliko se smanje na kuri jel to neznatno ili dosta na onak velicinu graska, kakav je osjecaj nemati jaja a biceps 45+, te koliko se brzo velicina vraca.

J.Kano-1 pauzama izmedju ciklusa,

Individualna je stavka, sablonski pristup je los.
Najbolje raditi lab nalaze da znas na cemu si.
Neko se oporavi brze neko sporije, godine i genetika su bitni faktori.
Sve se prilagodjava, ili se barem treba prilagoditi, vlastitom organizmu i ciljevima.
Uglavnom, pauzu ni striktno ne treba odrediti trajanje ciklusa, sve i da si pola godine bio na ciklusu, ne znaci da se neces oporaviti skoro jednako brzo kao posle tromjesecnog ciklusa

2

post cycle depresiji,

Nekom su depresije svojstvene i u momentima kad hemija ulazi u sistem, npr meni je prvi put bilo tako. I trajalo je sigurno dvije nedelje, pomislio sam, ako tako bude stalno onda ovo nije za mene.

Pct depresije su cesce, ukoliko koristite lijek clomid on bi mogao biti cest uzrok tog stanja, buduci da se mnogi od njega osjecaju pre emotivno i osjetljivo. Uopsteno, na ta stanja se tesko moze uticati ukoliko su vam svojstvena u datim situacijama. Thc ili anti depresivi mogu pomoci.

3

ocuvanju misica stecenih steroidima,

Ukoliko si daleko ispod genetskog platoa, nema razloga da ne povecas misicnu masu nakon prestanka. Dakle, samo ces brze tijelo dovesti do odredjene tacke, pa ukoliko u medjuvremenu naucis da treniras i da se hranis, moguce je i odmaci od te tacke.
Ukoliko si daleko preskocio svoj genetski plato, moguce je pomjeriti neki muscle mass set point. Sto sam vidio i na sebi.. Ali nikad ne mozes zadrzati izgled na aas. Prilikom pauza moguce je insom i/ili igfom odrzavati stecene volumene, zavisno na kom nivou izgradnje se nalazili.


4

opasnosti po zdravlje

Previse individualno da bi se o tome moglo sablonski govoriti.
Sve moze da se desi, a nista ne mora da se desi.

Svako u svom gradu ima nekog alkosa koji je toliko godina nacugan svaki dan, da pomislis da su tvrdnje da alk unisti jetru cista besmislica. Isto je i na aas, tijela su razlicita, neko moze izdrzati farmaciju preko sebe, dok nekom drugi ne..

5

velicina jaja koliko se smanje na kuri jel to neznatno ili dosta na onak velicinu graska, kakav je osjecaj nemati jaja a biceps 45+, te koliko se brzo velicina vraca

Moze biti znatno, tj kao sto kazes na velicinu graska, skoro pa bukvalno. Moze biti ne toliko strasno, dok kod nekih usera skoro neprimjetno.
Bitan je izbor lijekova kao i duzina trajanja ciklusa.
Primjetio sam da mi je deca d na 250mg jako "izduvala" testise, da bi pri povlacenju dece i ostanku na testu cak nadosli. Ono sto je bilo cudno, je da mi tren nije stvarao takav efekat.


kakav je osjecaj nemati jaja a biceps 45+,

da imas jaja ne bi sa strane gledao ljude i voajerisao fitnes takmicarkama dupe, vec bi kao alfa prisao i upoznao se. Tako da, ako trebas izgubiti testise da bi dobio jaja/muda i stav, u tvom slucaju bi se isplatilo.


Pitanje-jukazy wrote:
Kano svaka čast tebi .
Pitanje u vezi očuvanja miški stečenih steroidima. Kažeš ukoliko user prijeđe svoj genetski potencijal, nemoguće je zadržat volumen koji imaš na kuri ? bez insa za vrijeme pauze i to ?

J.Kano-Opet da kazem, individualno je jako. Predjes genetski plato(koji je u pizdi materini dalje nego sto vecina smatra) i posle mozes racunati da ces ostati iznad neke tacke koja bi ti ranije bila plafon. Vise godina juiced bi trebale, ali ne bi morale znaciti, dati vise izrazen taj efekat pod uslovom da nisi razjebao tijelo i produkciju hormona.
U mom slucaju, zadrzao sam kuglasta ramena koja prije djusanja nisam imao, i u naturalnom periodu sam vecini izgledao kao da sam na hemiji. Dosta detalja ostane, kao i zrelost misica...tako da ciklusima mozes dobiti zrelost misica kao da treniras mnogo duze, pa i posle kad prestanes dio toga ostane.
Sto se volumena tice, natural sam uspio vratiti dobar dio, neke partije jednostavno nisu mogle biti iste, dok su neke bile priblizne(npr ruke, 2 cm manje, na 10kg manje)..
Ali opet, tu stupa na scenu necije poznavanje ishrane i treninga, jer naturalno ne mozes slucajno vratiti vecinu volumena.

To je iskustvena situacija u slucaju apsolutnog prestanka treniranja i comebacka bez aas. U slucaju prostih pauza od par mjeseci, opet odgovor ne moze biti striktan, pa se odvaja na vjezbace daleko od platoa i na napredne.
Svi, i relativno napredniji mogu jedno vrijeme drzati volumene, sto iskuse cesto takmicari posle napornih i ubistvenih dijeta, kad krenu jesti i hranom drze volumen. Ali ono sto odlazi je magija aas, tvrdoca i izgled koji te razlikuju. Tako da 1 tijelo, cak i istih volumena i istog bf mogu izgledati dosta drugacije.

Pitanje-arwen wrote:
Saša možeš li napisati nešta iz iskustva o kombinacijama ljekova uz dijetu s ciljem prve ne natural definicije.. test, wini, klen, ox itd.. šta iskombinirati, u kojim dozama, koliko dugo, kad šta ubaciti/izbaciti ..

J.Kano-Malo cu srati naokolo, mozda uspijem usput srusiti koji mit i nekoga uciniti zdravijim u pristupu i samim tim i tijelu.

Svi steroidi ce vrsiti svoju antikatabolicku duznost, neki vise izrazeno od drugih naravno. S te strane, ne treba biti u strahu. Sta vise, uprkos kcal deficitu moguce je ostvariti misicni prirast.

Neke steroide svrstavamo u kategoriju hardening roidsa.
Ako bismo preveli, to bi bili roidsi za tvrdji i gusci izgled.

Neki roidsi ce zbog aromatizacije davati bloated izgled i vecina ih automatski smatra neadekvatnim izborom za defku.
Medjutim, voda i bf se moraju razlikovati.
Ni rekreativac ni takmicar nemaju razlog da na ovim prostorima uzimaju bilo sta osim galenike. Takmicar koji se tempira zbog kontrole ima, ali vjerujem da taj kalibar takmicara i ne cita ovo, posto citavu pricu prilagodjavam drugoj populaciji.
Da stojim iza ove tvrdnje, svjedocim i praksom, buduci da sam sve svoje takmicare s kojima sam radio spremao na depou.
Poznato mi je da se jedan vas vrhunski takm jedne godine spremao na
500 mg deca durabolin
500 mg test depo.
Forma je bila bolesna, u njegovom stilu, i bio je prvi.

Uzeti adex uz depo ce vam ustediti novac a dati bakalar izgled u odnosu na prop koji ce vam i pojesti novcanik, vrlo vjerovatno nece biti legitimate farmaceutska roba sto je jos jedan minus koji nije nuzan kad vec imate stvar izbora.(ukoliko nemate testovis, a onda pogotovo ode novcanik).

Svaki test ce aromatizovati, ali je osnova ciklusa, i velika greska je izbacivati ga iz sistema u potpunosti.
Osim, ukoliko ste siromasniji takmicar, i nolva vam je najveci domet.


Znaci rijesili smo ono sto je br jedan u ciklusu i na masi i na definiciji.

Uzeti test solo, spustiti bf do zacrtanog cilja i imati adex buduci da niste takmicar i zelite taj izgled prezentovati svaki dan.
Rezultatom mozete biti zadovoljni ali test sam po sebi vam ni na niskom bf nece dati ono sto mozete vidjeti kod nekog ko je isto tako srezan a uzima roidse koje smo svrstali u hardening roidse. Dakle, ona silna vlakna, strijacije, vaskularnost naglaseno tvrdo kameno granitno lude misice stvaramo drugim komponentama. Dakle, na nesto ekstremno necete racunati osim ako to ne nosite u sebi po defaultu..tipa urodjena vaskularnost na solo testu moze ownati nekog ko je u tom segmentu nula bodova pa makar taj neko bio na gramu trena.

E sad, vjeciti idiotluk na ovom podneblju je to sto stoci neke stvari ne mozes lako objasniti i iz svega izvuku samo ono sto im odgovara. Winnie nece napraviti magiju ako mu niste obezbjedili podlogu u vidu tijela koje je postiglo relativno nizak bf. Masteron isto tako.. Sve te "fine" igracke obavljaji posao onda kad je za standarde vecine posao na bf proveden kraju.

U skladu sa tim, tok priprema moze biti ovakav, cisto da napomenem, jednog takmicara sam vrlo efikasno spremao par godina sa pristupom na ovakvoj osnovi.
Test
Bolda
=>dok bf ne bude prihvatljiv za ukljucivanje hardening roidsa.
Ako se moze reci zdravo u aas kontekstu, onda bi to bila ova komb. Ako vam bolda stvara zivotinjski apetit onda je ne morate uvrstiti u kombinaciju.

Nakon sto tijelo pokaze ono sto treba da se vidi, mozemo dodati
*Masteron, ili proviron. Prva opcija je bolja.
Danas su ljudi skloni pretjerivanju, pa sam se naslusao i stavova da sve ispod 600 mg masterona nedeljno nije efektivno. Napomenuo bih da proviron, ukoliko reagujete na njega, pokaze djelovanje i na 50 mg ed, a iskoristivost i sama potentnost mu je mnogo manja nego masteronu a 50mgProvironx7dana=350 mg ew...tako da zasigurno i 300 mg masterona mora obavljati posao.

*winstrol.

Ako je wins dobar, radice posao i na 30 mg ed. One price 50 mg ed je minimalac jednostavno nisu istinite. Osim tvrdoce, u par dana otici ce vam i nesto vode, tako a ukoliko ne supresujete e2 na npr solo depo cycle i na 20 mg winsa vidjecete instant promjenu makar s te strane.

* anavar.

Licno koristio, ne znam mnogo ljudi da su ga uzimali a da su bili ozbljnijeg pristupa, jer je vecini sinonim za bankrot, a pored trena je takvima pogotovo bacen novac.
Iako c17 alkalan nije tezak za jetru poput nekih drugih orala. Koliko sam mogao procitati na pubmedu(opet mrzim sto spominjem studija related www sajtove:) ) davao se u medicinske svrhe i ljudima koji su bolovali od alkoholom izazvane ciroze(nadjem link nekako), ne vjerujem da bi im npr dbol,drol prosao lagano, ali var jeste.
Veliki plusevi su:
Supresija apetita
Vaskularnost
Snaga
Pumpovi, jako dobri
Tvrdoca

Misljenja sam da bi 30 mg vara i 30 mg winsa ed u sinergiji na tijelu dalo vizuelno bolji efekat od 100 mg winsa solo..i iza te tvrdnje stojim.
Kontrola apetita je faktor koji je nemoguce zanemariti kad smo zaciljali na nizak bf.
U skladu sa navedenim efektima, na americkim forumima cete cesto vidjeti da ga zovi "milder tren" . Naravno ni da snaga ni tvrdoca ni vaskularnost nece biti tren nivo, ali zato i jeste milder.
Doza od 30 mg je efektivna.

* tren

Enan je za njega rekao da je najbolji ikad sintetisani roid. Slazem se sa njim apsolutno po tom pitanju
..ali opet, uvijek kada je nesto previse dobro mora imati i drugu stranu medalje.
Mislim da definitivno nije niti bi trebao biti rekreativni roid ma koliko to bilo u trendu danas.
Niti mislim da bi ga hemicar sa malo staza trebao iskoristiti s pocetka, a svjedocio sam prvim kurama sa trenom napisanih od strane "gurua" i "licnih trenera" i to sa ovog foruma i to sa dozama od po 400mg nedeljno.

No, ne mogu da sporim krajnju efektivnost ni to da je sam po sebi dovoljan da ni wins ni masteron nisu prijeko potrebni..ali posto ne pricam o takmicarskom bb koji je bolest, misljenja sam da bi svi rekreativci trebali imati pametniji izbor.

Dalje,

1Clen
2T3/4
3Efedrin

1

Los izbor.
Mislim da nema potrebe objasnjavati. Ko je osjetio nuspojave zna o cemu govorim.

2
Rekreativcima tiroidni hormoni niposto ne bi trebali imati udio u obavljanju posla, a postali si isto tako uobicajen gear i kad se reze na 12%.
Spremio sam se za ovo takmicenje bez T hormona i to sa otezavajucim faktorom tj usporenim radom stitne uzrokovanim stresovima, imao sam prepisan recept za eutirox od endokrinologa i puna kutija mi je ostala u kuci. Dok sam 2009 na t3 bio nedovrsene forme.
Ako sam ja za takmicenje mozete i vi za plazu ako nista.

Jos neke mane su izgled koji je pretjerano flat, otezano vracanje glikogena, neiskusnim dovoljno da istripuju da im se desava katabolizam. Nakon prestanka mogucnost dosta brzeg debljanja nego inace.

3
O efu sve najbolje, i kick, i supresija apetita, i pomoc u gubljenju bf. Jedini minus nesanica i kod nekih after depra.


Rasirio sam malo pricu, ali nadam se da nisam udavio.

Ukoliko vec jebete hpta, ne morate jos i hormone stitne unistavati.

POSETITE STRANICU LICNI TRENER NA FACEBOOK- https://www.facebook.com/pages/Licni-trener/107981859304973



Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.


twitter

2 коментара: