Popularni postovi bloga POLOMAC MP

ČLANCI BLOGA POLOMAC MP

петак, 07. септембар 2012.

Igor Golushkin :( R.I.P.- tragedija na benč presu


Na veliku žalost 25.08.2012 u gradu Shahty na takmičenju u powerlifitngu pri podizanju benč presa desila se velika i strašna tragedija.
34-voro godišnji takmičar Igor Golushkin pri pokušaju na 185 kg ispustio je to opterećenje na grudni koš i pri tome teško oštetio unutarnje organe što je nedugo nakon toga rezultovalo smrću ovog sportiste.
Neka mu je laka zemlja.

Ovo bi trebalo biti još jedno od upozorenja da se podizanja ne mogu i ne smeju tako olako shvatiti.Ozbiljne terete treba uvek neko pouzdan da nadgleda,a onaj koji podiže da bude 100% koncentrisan na taj rad.
Naravno i pored toga se može desiti ovako nešto neobjašnjivo kao što je slučaj kod Igora,zašto je ispustio teg ne zna se???
Ali svakako neopreznošću u gymovima ne treba izazivati sudbinu.Snimak sa youtuba..linkovi...


Pre započinjanja bilo kog fitnes, bodybuilding programa ili programa ishrane i suplementacije, uključujući i one predložene u ovom tekstu, trebalo bi konsultovati lekara. Određeni programi nisu pogodni za svakoga, i mogu rezultirati povredama ili drugim problemima. Svaku aktivnost ili ishranu poželjno je prilagoditi individui. Ako prilikom bilo kog programa treninga ishrane osetite probleme u ovakvim situacijama, obavezno konsultujte svog lekara što pre.

Misko Polomac,click na linkove....


0 коментара:

Постави коментар