Popularni postovi bloga POLOMAC MP

понедељак, 25. јул 2011.

Jos pitanja za HANY RAMBOD-a o FST-7


Priredio:Misko Polomac


Cuo sam ljudi kažu: "Odaberite svoje dve najgore misicne partije i koristite FST-7 samo za njih, a ne za svaki deo tela, jer ćete izgoreti."Dal' je ova tvrdnja tacna?

Hany-Apsolutno. FST-7 izvorno je osmišljen kako bi se neki od mojih klijenata povećali veličinu tvrdoglavih delova tela u najkraćem mogućem roku, tako da su "tvrdoglavi" delovi mogli dostići ostatak sklopa.Ali,mnogi top amaterski i profi bilderi sa kojima radim poceli su FST-7 primenjivati na sve delove tela sa uspehom.To se cini zaista previse u cilju optimalnog oporavka i rasta,ali ti momci ne bil to sto jesu da sve to ne podrze ostalim bitnim stvarima u maximalnoj koncentraciji.To znaci maximalno dobro jesti,dobro spavati,dobro se hidrirati i maximalno se podrzavati dodacima i suplementacijom u optimalnim kolicinama.

Ako li nesto od ovoga nedostaje,moj izriciti savet je da se drzite primene FST-7 programa samo za jednu do dve slabije misicne grupe inace ste izlozeni maximalnom riziku od pretreniranosti.

U FST-7 u izabranoj vezbi koju radimo u 7 setova dal' svaka od tih serija mora biti odradjena do potpunog otkaza?

Hany-Odgovor zavisi od toga u kojoj ste fazi treninga.Ako je u pitanju van sezona onda da jer je cilj stimulistai sto vise misicnih vlakana na rast,a sve to ce biti stimulisano dobrim odmorom i optimalnom ishranom i dodacima.Ako ste u pripremama za takmicenje ili redukcionim dijetama sa kradiom,onda je Vas oporavak ogranicen i morate paziti sta radite,tada ne precesto do otkaza mozete ici samo u finalnim serijama osnovnih vezbi.


Kakvo je vase misljenje o suplementaciji posebno o gradivnoj u prahu?
Sve to je neophodno,ali svako ko je radio samnom zna da sam ja u osnovi pobornik cvrste hrane prvenstveno, i po meni nista ne moze da se poredi sa izvorima proteina poput jaja, odrezaka, piletine ili ribe minimum tri puta na dan, a za sve ostale obroke se mozete pomoci sejkovima.Jednostavno bez dovoljno cvrste hrane koja je potpora nema rasta,nema snage,nema cvrstine ljudske masine.
Licno od dodataka preporucujem aminokiseline jer su one napravljene kao dodatak ishrani,a ne kao zamena.Cvrsto verujem u odlican dodatak BCAA amino lanac koji uvek savetujem za 10gr pre i nakon treninga,a dobro bi bilo dodati i najprisutniju aminokiselinu u ljudskom telu glutamin takodje 10gr pre i nakon treninga kao i pred spavanje i ujutro.One se najbolje apsorbuju na prazana zeludac.
Imajte u vidu da ovde morate paziti da svoj novac trosite pametno jer kvalitet ovih proizvoda jako varira,tako da morate voditi racuna o renomeu firme pre nego srecni krenete u kupovine neceg sto je mnogo jeftino!!!






Milan Ristic je nedavno u casopisu MAXX br.10 objavio sjajan i opsiran clanak o ovom sistemu koji je zavredeo paznju mnogih.Moja preporuka je da obavezno procitate isti.



















http://www.facebook.com/pages/Prodavnica-sportskih-dodataka-POLOMAC-MP-Kod-Tehnicke-skoleGMilanovac/164984510233069

Misko Polomac,click na linkove....



0 коментара:

Постави коментар