Popularni postovi bloga POLOMAC MP

среда, 28. септембар 2011.

SLAVIŠA DJORDJEVIĆ-VELIKI ŠAMPION SPREMA POVRATAK

Slaviša Djordjević intervju sa Miško Polomac 

VELIKI ŠAMPION SPREMA POVRATAK-SLAVIŠA DJORDJEVIĆ

Slaviša ti si jedan od naših najtrofejnih takmičara bodybuildinga ikada.Nije te bilo neko vreme na sceni,a očigledno po formi koju primećujem vidi se da si u prpremama.Mozeš li nam reći nešto više o tome?

Prvo bih želeo da te pozdravim druzže moj.Kao što primećuješ forma mi je skromna sobzirom da za ovako kratko vreme uspevam da je postignem.Naravno ne bi to tako bilo da nisam uvek u treningu,trudim se da i u van sezoni odrzavam neki tonus i ispostujem treninge. Izlazim u oktobru ,nadam se na vise privatnih takmicenja,a imam poziv i za MISTER UNIVERZUM u italiji u decembru.Tu su pozivi za Sloveniju, Madjarsku i druga nezavisna takmicenja u nekim drugim fedracijama sto neznaci da sam se odrekao IFBB-a.


photo by Predrag Vučković - http://www.extreme-photographer.com/

Otac si,suprug takodje,radiš sa gymom i suplement shopom u Čačku,kako sve uklapaš sa ozbiljnim treningom?

Teško jeste,ali sa dobrom organizacijom sve se da postici.Što se tice posla tu imam onu pravu saradnju sa mojim drugom,kompanjonom Draganom Tomasovićem Tomasom.Radimo godinama zajedno sa medjusobnim postovanjem,vlasnici smo gyma i suplement shopa u Čačku.

Pored svega stizem vec godinama unazad da spremam sportiste individualno,a imedju ostalih tu su i bilderi gde timski pravimo znacajne uspehe.Trentuno spremam nadam se buduceg sampiona Samir Muhadjerija koji je pokazao ogroman potencijal uz dobar rad.



Jesi li nešto menjao u svom načinu treninga,kakav ti je sada raspored rada?

Inace moj trening je isti kako u masi tako i za pripreme.formu diktira samo nacin ishrane i suplementacije.Treniram 4 do 5 treninga nedeljno u van sezoni,a u fazi priprema 6 treninga.Vezan sam uvek za bazicne i izolirajuce vezbe to jest dvorucnim i jednorucnim tegovima.Drzim se stare skole koja nije prevazidjena niti ce biti ,ali naravno uvek ima nekih novina koje ja manje vise prihvatam u van sezoni, no kada krenu pripreme nema igranja.obicno radim 2 misicne partuje na treningu jednu vecu i jednu manju misicnu partiju.



Koliko vežbi,serija i ponavljanja radiš za misić?

Takodje broj vezbi i serija doziram po velicini vecih i manjih grupa misica uglavnom trudim se da kombinujem 1 do 2 bazicne vezbe ,a su ostalo izolirajuce.Broj serija koje obicno radim najvise 5do7, a najmanje 3 serije.a broj ponovljanja je uvek 10 ili vise,tako da uspesno izbegavam povrede i smanjujem celokupan stres na organizam,prvenstveno smatram da nisam dizac tegova vec vajar svog tela.Ukupan broj vezbi radim ide od 5 do 7,a najmanje tri vezbe .Recimo kad je biceps u pitanju.


photo by Miloš Marković- http://www.facebook.com/profile.php?id=1026009297

Omiljena i manje omiljena vežba?

Omiljena vežba mi je čučanj i nekada sam imao nocnu moru od njega ,a sada ga radim sa uzivanjem bez nekog kompleksa koliko cu kilograma podici,i nemam vezbu za koju bih rekao da mi nije draga .Svaka na svoj nacin je prijatna.Uvek je tesko dok se zagrejes i nakon toga treniras sa uzivanjem,bar je kod mene tako.










Koliko proteina i hidrata unosiš tokom dana i koji su najčešći izvori?

U ovom nasem lepom sportu nemamo sta traziti bez dovoljnog unosa protein.Trudim se da unosim u toku dana od 300 do 400 grama proteina kroz meso i whey protein.Najvise koristim pileca prsa ,juneci but ,ribu oslic i belance.Takodje su ugljeni hidrati jako bitni bez kojih ne mozemo funkcionisati ,tako da jedan odredjeni procenat ugljenih hidrata unosim kroz pirinac krompir ili kroz voce ,ali opet bez preteranog unosa.

Slaviša ovih dana u pripremama...



















Šta koristiš i šta preporučuješ od suplemenata?


Uvek nezaobilazni whey protein ,vitamini minerali ,glutamin sve je to jako zastupljeno kod mene to me odrzava da budem sveziji i tvrdji.Znatno brze se oporavljam,i uopste oni su uvek potpora mog rada.




Imaš li neku poruku za čitaoce POLOMAC MP BLOGA?


Poruka za citaoce koji vole ovaj sport i koji treniraju je- budite uvek aktivni i nesebicni i iskreni prema sebi,jedino tako mozete napredovati,naravno uvek uz pravilnu ishranu i koriscenje suplemenata i saradnje sa ljudima iz sveta ovog sporta prvenstveno.Interesujte se,borite za sebe i uvazavajte iskustva pravih ljudi iz naseg sporta.Veliki pozdrav svima ...

EVO I NEKIH STARIJIH VIDEO KLIPOVA..

REZULTATI IFBB
WFF šampion sveta,

Višetruki državni šampion,
3 mesto na prvenstvu Mediterana,
Četvorostruki šampion Balkana,
Šampion Evrope,
Sedmi na svetu u Mastersima,
I apsolutni šampion na tri open kupa

SLAVISA DJORDJEVIC-FACEBOOK

SPACE GYM-FACEBOOK

http://www.olympia.rs/



2 коментара: